ingyen
webstatisztika
Lovegra: Kamagra Rágótabletta

Kamagra Rágótabletta az új fejlesztésű potencianövelő készítmények közé sorolható, melyek eredményesen kezelik a erekciós gondokat és nagymértékben növelik a nemi potenciát. Az olyan férfiaknak is ajánlható, akiknek semmiféle potenciaproblémájuk sincs. Az eredeti márkaneve Kamagra chewable tablet, így van feltüntetve a csomagoláson is. Kamagra Rágótabletta két típusával találkozhat a használó vásárlás folyamán:

–              az első a 4 szemes kiszerelésű trópusi gyümölcsízű lágy rombusz alakú tabletta, míg a másik az

–              az új Kamagra Rágótabletta 100 mg hatóanyagot tartalmazó kiszerelésével, 2011 óta kapható megváltoztatott kémiai összetétellel, a módosításkor minimalizálták a mellékhatásokat. Az új fajta  most már kerek, közepén lyukas, és egy fajta ízesítésű. Az fajtájú Kamagra Rágótabletta 7 darabos tégelyben kapható, mint a pezsgőtabletta.

A potencianövelő gyógyszereink bármelyike megrendelhető online gyógyszertárunkban, ahol néhány kattintással kivitelezhető, hogy 1 nap elteltével az igényelt termék házhoz szállítva legyen. A diszkréció egyértelműen 100%, így senki sem fog tudni a rendeléséről. A vásárlók elsőszámú szempontja a beszerzésnél, hogy a patikák mennyire hiteles minőségű gyógyszereket árusítanak, ez vállalkozásunkra is maximálisan érvényes. Az online áruházunk mérsékelt árakkal és akciókkal várja vásárlóit, akiket hosszú távra igyekszünk megtartani.

Kamagra rágó

Kamagra rágótabletta előnyei

–              hatóanyag teljes felszívódása;

–              intenzív hatásmechanizmus;

–              enyhe méretnövelő hatás;

–              kellemes íz;

–              kevés mellékhatás

–              kielégítő ár.

Kamagra Rágótabletta használata

Kamagra Rágótabletta szedése éppannyira fontos, mint a használati betegtájékoztatók szerint eljárni, ugyanis csak így lehet szavatolni, hogy a fantasztikus potenciafokozó készítmény megfelelő hatásával valóban javítsa a szexuális teljesítményt. A pirula való bekerülését követően a az összerágott pirulákból a kémiai összetevők elterjednek a az emberi testben és hamar hasznosulnak. Kamagra Oral Jellyvel szemben Kamagra Rágótabletta szedésekor sokkal jobban szívódnak fel a az összetevők és a vágyott erekció ezért hosszabb ideig tartó és erősebb lesz. Egy kevés folyadékkal könnyedén elrágható és 30 másodpercig való ízlelése után a nyálkahártya révén a vérkeringésbe jut. Kamagra rágótabletta szedése alatt alkoholos, koffein és taurin tartalmú italok ivása ellenjavallt.

Kamagra Rágótabletta hatásmechanizmusa

A potenciaerősítő hatásmechanizmusa kémiai-biológiai folyamatok összessége, ami alatt a fő összetevő, a Sildenafil elegendő vért eljuttatva a hímtagba tartós erekciót okoz 4-5 órára. A Sildenafil úgynevezett 5. típusú foszfordieszteráz-gátló, ami azt jelenti, hogy szexuális izgatás következtében a pénisz simaizomzata elernyed és a véráramlás erősebbé válik. Ezt a nitrogén monoxid megfelelő arányával hozzák létre.

Kamagra Rágótabletta merevedési panaszok esetén

A potenciaerősítő szer kiváló gyógyszer erektilisz diszfunkció, azaz merevedési zavar kezelésre. A világban csak ED (erektilisz diszfunkció rövidített változata) néven emlegetett modernkori betegség férfiak millióinak életét teszi tönkre. Kamagra Rágótabletta segít visszaállítani a kiegyensúlyozott nemi életet, amelynek segítségével a változatosabbá válik az intim kapcsolat, és új élményekkel gazdagodhatnak. Az új fejlesztésű potenciajavítók családjába tartozik, melyek a korábbi durva gyógyítási módszerekkel ellentétben hatásosan és diszkréten kezel. Nincsenek többé titkok, mivel gyorsabban ad megoldást a merevedési zavarra, mintsem az kitudódna. A lelki eredetű, vagy problémákkal teli életmód okozta időleges merevedési zavart is eredményesen kezeli.

Kamagra Rágótabletta egészséges férfiaknak

A betegséggel nem küzdő férfiaknak szintúgy ajánlott, mint erekciós gondokkal küzdő fiatal és korosabb embertársaiknak A szexuális teljesítménynövelésre szakosodott Kamagra gyógyszercsalád egyik legfiatalabb tagjaként Kamagra Rágótabletta már igen jelentősen tudja növelni a nemi potenciát. A nemi aktusok között szükséges regenerációs idő is töredékére lecsökken, ami ismételt intim együttlétet és többszörös kielégülést biztosít. Nem kell attól félni sem, hogy tartósan merevedést érez, a potenciaerősítő készítmény csak abban az esetben fejti ki fokozott merevedés gyógyító hatását, amikor szexuális inger éri az agyat.

Érdemes megjegyezni, hogy azoknak a férfiaknak, akiknek semmilyen erekciós zavaruk nincs, igencsak nagymértékben meg tudja sokszorozni szexuális potenciájukat.

Kamagra rágótabletta

Kamagra Rágótabletta hatóanyag tartalma

A Viagra potenciajavítóhoz hasonlóan Sildenafil hatóanyagot tartalmaz. Egy Kamagra Rágótabletta kereskedelmi forgalomban 100 mg hatóanyag tartalommal kapható, mely egy alkalomra elegendő dózis. Négy szem pirula négy intim együttlétre elegendő, ha az teljes pirula felhasználásra kerül egy-egy szexuális aktus során. A színes gyógyszer összetevői pozitívan hatnak a merevedésre, amely hatásuknak köszönhetően hosszan tartó és erős lesz. A 100mg-os  dózis esetleg felezhető is kisebb testsúlyú felhasználóknak így lehet elég belőle 50mg is.

Kamagra Rágótabletta hatása

A működési mechanizmusának ismertetésekor a felhasználó megismerheti Kamagra készítmények jellemző vonásait, melyek a világon igen gyorsan ismertté tették. A gyógyszer intenzíven hat a bevételtől számított 30-40 percen belül és 4-5 órán át tartós merevedés tapasztalható. A stimulálásra válaszul a hímvessző hosszú időre biztosítja a tökéletesen határozott erekciót, melynek során a nemi aktus sikeresen befejezhető. A hatása a fokozottabb vérbőség elvén alapul, tehát a pénisz simaizomszöveteit ellankasztva sokkal több vért pumpál a pénisz barlangos testébe. Ennek hatása a hosszú távú merevedés, a két együttlét közötti újrakezdési idő csökkenése, és egy eseti pozitív irányú méretváltozás a többszörös vérmennyiség fokozása miatt a pénisz ereiben.

Kamagra Rágótabletta napi szedése

Az egynapi maximálisan szervezetbe juttatható hatóanya mennyiség 100 mg. Ennek jelentése annyi, hogy 24 óra leforgása alatt legfeljebb egy darab potencianövelőt szabad alkalmazni. A gyógyszer adagokra bontható, amennyiben a 100 mg hatóanyag soknak bizonyulna, és kisebb mellékhatások jelentkeznek, mint a fejfájás, arc kipirosodása, vagy az orrbedugulás. Ha napi rendszerességgel alkalmazzuk, akkor kisebb adagokra bontva nyolc-tíz intim alkalomra is elegendő a potenciajavító a a 4 pirulát tartalmazó kiszerelésből. Nem javasolt egy nap 100 mg-ot meghaladó Kamagra Rágótabletta hatóanyag beszedése, mivel gyógyszermérgezéshez vezethet, melynek legismertebb ismérvei közé sorolható a remegés, vérnyomás ingadozás, szédülés, erős fejfájás.

Kamagra Rágótabletta kiszerelése

A csomagolás kivitelezésekor elsőrendű volt, hogy a fogyasztó tetszetősnek lássa a termék külső megjelenését is. Kamagra Rágótabletta négy darabos doboza rendelkezik minden extrával, ami segít ráirányítani az Ajanta Pharma egyik legújabb tagjára a figyelmet. Minden Rágótablettát más szín- és íz világgal láttak el a 4 db-os kiszerelésben az Ajanta Pharma gyógyszervállalat kutatói, mivel azt gondolták a változatosság vágyat kelt. A 7db-os kiszerelésű potenciafokozó mindegyike egy ízben készült. Egy Kamagra Rágótabletta 4 szemes levél narancs (narancssárga színű), banán (sötét sárga színű), ananász (halványsárga színű) és szamóca (halványrózsaszín) ízben kapható.

Kamagra Rágótabletta kinézete

A tabletta külsején a 4 szemes levélben lévő tablettáknak lézermetszett, mint rendszerint a legtöbb potenciaerősítő készítmény. A bliszter fólián keresztül is jól látható felületén egy nagyobb körvonal látható, amely szabályosan körbevonja a közepén lévő két kisebb köröcskét. Biztonságos csomagolás védi a pirulákat a külső sérülésektől és egyúttal óvja minőségét is. A bliszterén olvasható felirat az alábbi: Kamagra 100 chewable tablet, mely utal a termék nevére és hatóanyag tartalmára. Mindegyik Kamagra Rágótabletta mellé közvetlenül odaírták annak a gyümölcsnek a nevét , amely az ízét biztosítja. Így pineapple, banana, strawberry, orange szavak olvashatóak a csomagoláson, a dobozon pedig ’Combipack of 4 flavours’ utal a négy különböző ízre.

A 7 darabot tartalmazó kiszerelésben a gyógyszerek nem rombusz, hanem kör alakúak. A kör alakú gyógyszereknek a közepe hiányzik, ezzel egy frizbire emlékeztet. A 7 darabot tartalmazó csomagolás egy pont akkora mérető tégelybe került, mint a pezsgőtabletta.

Kamagra Rágótabletta mellékhatásai

Mellékhatások nem mindig jelentkeznek használatánál. A mellékhatások megjelenése függ a szervezet ellenálló képességétől, az immunrendszertől, a betegségektől és az esetlegesen szedett gyógyszerek összetevőitől. Kamagra Rágótabletta eseti vagy tartós gyógykezelés célú szedése előtt ajánlott az általános orvosi kivizsgálás, hogy szakember ítélje meg az alkalmazása kockázatos-e vagy sem, és,hogy mekkora adag felel meg kezdő adagként a beteg részére.

Kamagra Rágótabletta leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a

–              fejfájás,

–              fényérzékenység,

–              enyhe szédülés,

–              szájszárazság,

–              orrváladékozás vagy épp ellenkezőleg orrdugulás.

Ritkább esetben fordul elő a

–              vérnyomás ingadozás,

–              erős migrénes fejfájás

Az utóbb felsorolt két szimptóma főleg azokban az esetekben jelentkezik, ha a betegnél fennállnak valamiféle mellkasi panaszok. Pont az ilyen tünet együttesek megelőzése érdekében kell őszintének lenni a kezelőorvossal és igazat mondani a szakorvosnak, megvilágítani a problémát.

Extrém esetben súlyosabb mellékhatásokra is lehet számítani Kamagra Rágótabletta szedésénél, ha a használó nitrátot tartalmazó szívgyógyszert használ Kamagra Rágótablettával együtt. Tehát mindenképp óvakodni kell ezen gyógyszerek Kamagra Rágótablettával együtt történő alkalmazásától. Súlyos szembetegségeknél is kockázatot jelent az alkalmazása, meglétüknél tartózkodni kell potencianövelő gyógyszer alkalmazásától.

Kamagra Rágótabletta más gyógyszerekkel való kölcsönhatása

A szedése más készítményekkel lehetséges, abban az esetben, ha tisztázott, mekkora rizikófaktort képvisel egyes betegség gyógyítására használt gyógyszerek együttes alkalmazása a teljesítményfokozóval. A nitrát származású gyógyszerek, nitrogén-monoxid donorok, alfablokkolók kizáró tényezői lehetnek Kamagra Rágótabletta terápiás célból történő használatának, ennek okán érdemes szakorvost felkeresni a használat és mellékhatások ügyében. Egyes fájdalomcsillapító pirulák, antibiotikumok ugyanúgy akadályozhatják a potenciaerősítő használatát. Az egészségügyi kockázatok elkerülése végett javasolt szakorvos felkeresése, aki bővebb információt tud adni az egyes orvosságok hatásait illetően.

Kamagra Rágótabletta ára

Kamagra Rágótabletta ára itthon átlagosnak nevezhető, vagyis más potencianövelő készítmények árával összehasonlítva közepes árfekvésű, 4 darab Kamagra Rágótabletta ára átlag 9 000-10 000 forint. Amennyiben többet vásárol a fogyasztó a termékből, darabonkénti ára sokkal kevesebb. 7darab olyan 15000Ft-ért kapható.

A túlzottan olcsó készítmények gyanút kell, hogy keltsenek a fogyasztóban, mert a néhány száz forintos ár Kamagra Rágótabletta esetében nem reális. Sajnálatos módon, egyre elterjedtebbek az utánzatok a potencianövelők piacán, melyek jóval kevesebbe kerülnek, mint az eredeti termékek. A származásával, gyártójával és árával kapcsolatban mindenesetre a rendelés előtt nem árt tájékozódni. Segítséget jelenthetnek a témával kapcsolatos online fórumok, ahol gyakorlott fogyasztók írják le tapasztalataikat a termék tulajdonságairól, leginkább hatásáról, mivel az emberek nagy részét ez érdekli legfőképpen.

Kamagra Rágótabletta hamisítványok

Az Ajanta Pharma potenciajavító szerek széles skáláját biztosítja merevedési zavarok kezelésére és szexuális teljesítményfokozásra, védjegyeire igyekszik a használók mindegyikének ráirányítani a figyelmét, mint legfontosabb forrásra Kamagra Rágótabletta valódiságának megállapításánál.  Eredeti tabletta kinyomó csomagolásán megtalálható az előállító vállalat és a készítmény megnevezése, és a hatóanyag mennyiségét. A sorozatszáma is egyszerűbbé teheti a vevő dolgát, akinek egészségre az mérsékelt árú hamisítványok károsak is lehetnek. A rendelésénél a vásárlók legyenek óvatosak, nehogy másolatba botoljanak, mert Kamagra Rágótabletta is a sokszor utánzott gyógyszer a piacon.

Kamagra Rágótabletta vény nélkül

Ezen potencianövelő nem vehető meg a nálunk lévő patikákban, mivel nem tartozik a törzskönyvezett orvosságok közé. Csak külhoni patikákban szerezhető be, ahol törzskönyvezve van a lágy pirula. Interneten keresztül is beszerezhető web patikákban, mint például cégünktől, amit mi is külföldről hozunk be. A rágótabletta újdonságnak számít a Hazánkban kapható potenciafokozók körében, mivel épphogy egy éve kezdték meg a forgalmazását. Ettől függetlenül keresettsége máris tapasztalható, amit közepes, illetve néha annál alacsonyabb árfekvésének köszönhet nagyszerű hatása mellett, azonban amiért az emberek legjobban kedvelik, az a tény, hogy recept nélkül hozzá lehet jutni. Kamagra Rágótabletta recept nélküli beszerzése tökéletes választás azoknak, akik a nem bonyolult vásárlás hívei és inkább a karosszékből intézik beszerzéseiket, minthogy ellátogatnának a környékbeli gyógyszertárba. Az ügyintézés végtelenül egyszerű a rendelése során, melynek módjáról a fogyasztók minden részletre kiterjedő információt kaphatnak internet patikánkban.

Kamagra Rágótabletta garanciával

Kamagra Rágótabletta igénylésekor garanciát adunk arra, hogy ha nincsenek megelégedve visszatérítjük a megrendelt áru értékét. Bizonyítandó jó szándékunkat felajánljuk azt a lehetőséget is, hogy elégedetlenség esetén átcserélhetik a megrendelt készítményt más hatóanyagot tartalmazó termékre, ennek segítségével a fogyasztók megismerhetnek más potencianövelő gyógyszereket is. Az ismert online patikák, mint például a mi vállalkozásunk is garanciaadásnál tájékoztatjuk az megrendelőket kötelezettségeikre, ha reklamálási szándékkal fordulnának hozzánk az elkövetkezendő időben. Abban az esetben számíthatnak vásárlói garanciára, ha vállalják, hogy a gyógyszer használati tájékoztatóban leírtak szerint járnak el a felhasználása során. A nem az előírás szerint szedett potenciafokozó készítmény hatására és egyéb kedvezőtlen mellékhatásaira cégünk nem vállal garanciát.

Kamagra Rágótabletta tárolása

Követve a gyógyszer tárolási előírásokat nedvességtől védett, száraz helyen tárolandó 25-30 C-on. Gyermektől gondosan el kell zárni, nehogy hozzáférve kárt okozzon az egészségében. A szavatosságának lejártáig felhasználható; a lejárati dátumot követően a a megmaradt gyógyszerekkel a környezetvédelmi előírások szerint kell eljárni . Kamagra Rágótabletta másnak használatra nem odaajándékozható.

Kamagra Rágótabletta potencianövelő készítmény, merevedési zavar kezelésére és teljesítményfokozásra. Kamagra Rágótabletta segít visszaállítani a kiegyensúlyozott nemi életet.

015091
Users Today : 20
Users Yesterday : 39
This Month : 59
This Year : 2692
Total Users : 15091
Views Today : 48
Total views : 32476