ingyen
webstatisztika
Lovegra: Kamagra Oral Jelly

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly a Kamagra potencianövelő termékcsalád egyik leghatásosabb tagja, mely készítmény a merevedési zavar gyógyítására szolgál, de már sokkal többen szedik merevedési gond nélküli férfiak is, mivel bárkinek javallott, aki nem használ nitrát tartalmú tablettát. Ugyanúgy, mint a hasonló teljesítményfokozó készítmények a Kamagra Jelly is, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és hihetetlen sebességgel ér el eredményt. Kamagra Jelly az utóbbi idők legnépszerűbb potenciajavító készítménye.

Kamagra jelly

Kamagra Jelly előnyei:

–              Extra gyors felszívódás és eredmény

–              Merevedési zavarban érintett és nem szenvedő férfiaknak is ugyanúgy ajánlott

–              Rendszeres napi alkalmazás után történő abbahagyáskor sem alakul ki merevedési zavar

–              Kellemes fogyasztás, belekeverhető üdítőbe

–              Minden napra új íz az egy hetes csomagnak köszönhetően (One week pack)

Kamagra Jelly pozitív hatásait nem győzik a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legújabb és legdesignosabb

Kamagra Jelly ára

Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó kiszerelésben szerezhető be, melyekből 7 darab különböző ízesítésű változata került a dobozba. Kamagra Jelly árakb. 1500,-Ft zacskónként, ettől kedvezőbb áron beszerezhető gyógyszer gyanús kell, hogy legyen a vevőnek. Az ennél lényegesen olcsóbb termékek szinte biztos, hogy olcsó másolatok silány minőséggel, amelyek ártalmasak is lehetnek.  Az Ajanta Pharma 2010-ben kiadott közleménye alapján a zacskónkénti előállítási ára 850-950ft-nak megfelelő pénzösszeg. Ha ehhez még hozzáadjuk a szállítási költségeket Indiából és az ezt eladó internetes gyógyszertár minimális hasznát, akkor a kisebb mennyiség esetén 1500-2000ft, a nagyobb mennyiség esetén akár 1000ft-os ár is elképzelhető. Az ennél kedvezőbb áron kínált készítmények valószínűleg utánzatok, és ártalmasak.

Kamagra zselé

Kamagra Jelly külső jellemzői

Kamagra Jelly tasakos kiszerelésben kapható potencianövelő készítmény. Mivel zselésített, hatásosabban szívódik fel a szervezetben, ezért elképzelhetetlenül gyorsan tud eredményt produkálni. Kinézete egy téglalap alakú kis tasak amelyben 5g folyékony gél található meg, ami tartalmazza természetesen az egy adag elfogyasztásához szükséges 100 mg módosított szildenafil- citrátot. A tasakokon Kamagra Oral Jelly felirat olvasható, ezen felül fel van tüntetve még rajta a tételszám és a lejárati és gyártási idő is. Az „one week pack” csomag 7 különböző íző tasakot rejt, amely tartalmaz egy-egy minden napra gyártott más-más ízesítésű Kamagra Jelly 100mg-ot. A doboz alul és felül nem nyitható, hiszen egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van lezárva, amely nem engedi, hogy sérülés nélkül kinyissuk a dobozt.

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

Kamagra Jelly 100mg potencianövelő terméket okosan és marketing fogásként az egy heti csomag nevet adták készítményüknek, amely már sokkal több embernek kellett és nagyon gyorsan megugrottak az eladások. Változatos ízeivel Kamagra Jelly 100mg hallatlanul népszerűvé vált nem csak potencianövelő hatása miatt, hanem a használata közben a fokozott vérbőségnek köszönhető méretnövekedés miatt, amely persze csak addig tartott, amíg a zselét használták mivel akkor jóval nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste.  Mindennapi használatra teljesen alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának.

Kamagra Jelly forgalomba hozatala óta nagy előrehaladást mutat a hírneve és eladásai tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack, azaz mint ’ egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották a piacon való megjelenés időpontja szerint.

Így jött létre a ’Vol 1’, ’Vol 2’, ’Vol 3’, ’Vol 4’. Minden ’Vol’ ízesítéssel jelentette meg Kamagra Jelly 100mg terméket.

1.            Kamagra Jelly: vanília, babán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella

2.            Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom

3.            Kamagra Jelly: litchi, guava, karamell, málna, kiwi, füge, zöldalma

4.            Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, őszbarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

Kamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly értékesítője az Indiában található Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az első cég, amely kifejlesztette a potenciafokozó készítmények zselé változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mg kifejlesztését az indokolta, hogy az emberek keresték a számukra megfelelő potencianövelő szert mind minőségben, mind árban, amely a legrövidebb idő alatt szívódott fel a spontán szexhez. Mivel a zselé könnyen felszívódik a szervezetben, nem volt kérdéses, hogy a férfiak hamarosan rátalálnak az új kedvencükre. Kamagra Jelly a világ legdesignosabb és a világon a legkeresettebb potencianövelő készítmény. Ezen kívül az Ajanta Pharma cég minden évben előrukkol valami újdonsággal, amelyet a fogyasztók nagyon kedvelnek.

Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. Központi területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma érdekeltségi területe elég sokrétű.

Kamagra jelly 100 mg nőknek

Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára lett kifejlesztve, ezért nők elvileg nem használhatják. Nők nem vettek részt a gyógyszer tesztelésében, ezért nincs információnk arról, milyen hatással van pontosan a női szervezetre. Ennek ellenére a tapasztalatok azt mutatják, hogy a hölgyek is egyszer-egyszer élnek Kamagra Jelly 100mg potencianövelő szer előnyeivel. A hatása nem lesz olyan, mint a férfiak esetében; a felmérések szerint minden második nőnek használ. Mivel a 100 mg egy férfi szervezetének egyszeri adag, a hölgyeknek csökkenteni kell az adagolást. Ilyen esetben fél adag alkalmazása is elég, figyelembe véve az ellenjavallatokat is. De a legjobb ha nem használja a gyógyszert nő mivel a használati utasításban is ellenjavallt.

Kamagra Jelly 100mg rendelésre

Kamagra Jelly 100mg – ot az interneten lehet megvásárolni, ahol az online patikák online áruházai teszik lehetővé a beszerzést. A megrendelő 1-2 napon belül hozzájut a megrendelt termékhez, attól függően, hol lakik megrendelő és milyen kézbesítési szolgálatot vesz igénybe.

A kipostázás diszkréten történik, nincs feltüntetve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is biztosítva a diszkréciót az esetleges kérdezősködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendelés az adatok megadása után pár kattintás után regisztrálódik, és a szükséges visszaigazolás után valós rendeléssé válik, amelyet általában előreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.

Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

Nem meglepő módon a az emberek nagy része szeret tájékozódni Kamagra Jelly 100mg vásárlása előtt. Érdeklődik, mennyi az igényeinek megfelelő dózis, van úgy, hogy más termék iránt is tudakozódik.

Kamagra Jelly 100 mg potencianövelő keresése során az internetről lehet beszerezni a legtöbb információt a készítményről és el lehet dönteni, mennyire nyeri el a tetszésünket a márka. A vásárlók befolyásolására van lehetőség, hisz „tapasztaltabb potencianövelő alkalmazók” rendre elmondják véleményüket. Kamagra Jelly gyógyszerrel kapcsolatban is érdekes tippekre lehet szert tenni  és a kérdéseknek is helyt adnak a legtöbb fórumon.

„Mostanság elég sokat irkáltok a “Kamagra” nevő szerről. Szeretném, ha valaki őszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. értem ez alatt: szex minősége, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások…. illetve melyik jobb? A zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet “Nagy Béla” nevű Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétől, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is, ahogy láttam…

„A Kamagra elősegíti a libidót is, nem csak a merevedést.”

Ezért vásárlás előtt ajánlatos tájékozódni az internetes fórumokon.

Kamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitől. Minden külső behatástól védeni kell, és ha van rá mód, az eredeti csomagolásban ajánlott tartani. A higiénikus szempontok figyelembe vételével tiszta körülmények között kell gyermek által nem elérhető helyen tartani szobahőmérsékleten. A dobozon jelzett szavatossági időre oda kell figyelni, a szavatosság lejárta után ne használja fel a terméket.

Kérje gyógyszerésze tanácsát, amennyiben nem tudja, mit tegyen fel nem használt orvossággal. A gyógyszereket tilos háztartási hulladékkal megsemmisíteni. Más személynek ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100mg potencianövelő készítményét, mivel egészségügyi komplikációkhoz vezethet!

Kamagra Jelly  potencianövelő a merevedési zavar gyógyítására szolgál. Zselésített termék, így hatásosabban szívódik fel ,ezért elképzelhetetlenül gyorsan tud eredményt produkálni. 

 

 

015091
Users Today : 20
Users Yesterday : 39
This Month : 59
This Year : 2692
Total Users : 15091
Views Today : 77
Total views : 32505